PALVELUT VANHUKSILLE   

kodinhoito - asioiden hoito - yhdessä tekeminen 

 aina laadukkaasti, luotettavasti ja positiivisella otteella   

Huolestuttaako yksinäisyys tai pärjääminen kotona? Eivätkö voimat riitä kodinhoitoon tai juoksevien arkisten asioiden hoitoon? Tarvitseko luotettavaa ja turvallista avustajaa kotiisi, apua kodinhoitoon, seuraa ja saattajaa lääkärissä käyntiin, harrastukseen tai virkistävään toimintaan?  Ei hätää, sillä haluan auttaa ja mahdollistaa mieluisan elämän omassa kodissa mahdollisimman pitkään. 

Kaikki alkaa maksuttomasta tutustumiskäynnistä. Tutustumiskäynnillä jutellaan tarpeistanne, tutustutaan toisiimme ja pohditaan, olisiko tarjoamani apu tilanteeseenne sopivaa. 

Varaa aika maksuttomaan tutustumiskäyntiin puh. 040-838 8637 

tai laita yhteydenottopyyntö osoitteeseen info@assarisi.fi 


KODINHOITO- JA ASIOINTIPALVELUN SISÄLTÖ RÄÄTÄLÖIDÄÄN TARPEIDESI MUKAAN 

Siivous

Ylläpitosiivoukset ja kausittaiset ikkunoiden pesut. 

 Vaatehuolto ja pyykit

Vaatteiden ja tekstiilien pesu, kuivaus, viikkaus, silittäminen, tarvittaessa pesulaan toimitus. 

Kevyet piha- ja puutarhatyöt

Kukkien istutus, haravointi, pensaiden leikkaus yms. 

Kauppa- ja asiointipalvelu / henkilökohtainen avustaja. Myös kuljetukset

Avustaminen kauppareissulla, lääkärikäynnillä tai apteekissa, muut saattopalvelut, ruokaostosten hoitaminen, digitaalisessa asioinnissa avustaminen, tavaroiden tai vaatteiden vieminen korjattavaksi, mattojen vieminen pesulaan ja muut asiointiavut tarpeen mukaan.

Muuton järjestely ja avustaminen

Muutto pienempään asuntoon tai palvelukotiin vaatii paljon järjestelyä. Lisäksi tilanne saattaa olla tunteikas ja haikea. Hoidettavia asioita, isoja ja pieniä, on paljon. Autan muuttoon liittyvissä käytännön järjestelyissä sekä kilpailutan ja hankin tarvittavat lisäpalvelut. 

Pienet korjaus- ja kunnostustyöt

Kengät suutarille, matto pesulaan, tuoli päällystettäväksi tai valokuvaan uusi kehys. Vien tarvittavat kunnostustyöt asiantuntevalle korjaajalle, tai hankin korjaajan paikan päälle. 

Asioiden järjestely, apu ja tuki surun hetkellä

Suureen surun hetkeen liittyy paljon hoidettavaa ja järjesteltävää. Tarjoan henkistä tukea sekä autan käytännön järjestelyissä ja tilanteeseen liittyvien asioiden hoidossa.

Virikkeellinen ja sosiaalista vireyttä ylläpitävää toiminta

Yhdessä ulkoilu, liikkumisessa avustaminen, kasvien hoito, ruuanlaitto yhdessä, leipominen yhdessä, retki syksyiseen marjametsään, käynti mukavassa kahvilassa, avustaminen sosiaalisten suhteiden ylläpitämisessä, yhdessä pelaaminen tai muu puuhailu, kulttuuritapahtumissa käynti ja lippujen järjestäminen, läheisen haudalla käyminen ja haudan huolto. Hoidan kaikki käytännön järjestelyt, joten helppoa ja vaivatonta.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% 


*) Voit tehdä palveluistani kotitalousvähennyksen, joka on 60% omavastuuosuuden (100 €) jälkeen max 3500 €/hlö. 

 **) Voit ostaa palveluni arvonlisäverottomasti kotihoidon tukipalveluna, jos sinulla on iän, sairauden tai esim. leikkauksen aiheuttamaa voimien heikkenemistä.  


**)PALVELUT MYÖS ARVONLISÄVEROTTOMASTI

Voin tarjota palvelujani arvonlisäverottomasti mm. Espoon, Helsingin, Vantaan, Keravan, Kauniaisten, Kirkkonummen ja Sipoon alueilla. 

Oikeus ostaa palvelujani arvonlisäverottomasti on mahdollista, jos 

  • omat voimasi eivät enää riitä tavanomaisiin kodinhoitotehtäviin ja asioiden hoitoon.
  • tarvitset saattajaa ja tukea asiointikäynneillesi.
  • tarvitset puolisosi/läheisesi kuoleman johdosta asiointiapua ja tukea käytännön järjestelyihin.
  • tarvitset asiointiapua, esim. muuttoapua esim. hoiva- tai palvelukotiin.
  • sinulla on tilapäinen liikuntaeste esim. leikkauksen jälkeen.  

Arvonlisäverottomaan palveluun sisältyvät tehtävät sovitaan aina erikseen kirjallisella sopimuksella. Arvonlisäverottomat palvelut tuotetaan kotihoidon tukipalveluna asiakkaan omassa kodissa tai saatto- tai muun asiointipalvelun reitillä. 

Miten oikeus arvonlisäverottomiin palveluostoihin todetaan? 

Arvonlisäverottoman palveluoston edellytyksenä ja mittarina on ikääntymisen aiheuttama voimavarojen heikkeneminen niin, että asiakas ei pysty enää itse hoitamaan tavanomaisia kodinhoitotehtäviä tai elämän taitekohdan vaatimia käytännön asioiden hoitoa. Tarve todetaan haastattelemalla ja havainnoimalla keskustelun yhteydessä, sekä mahdollisia omaisia kuulemalla. 

Sopimus

Kirjallinen palvelusopimus ja -suunnitelma tehdään aina asiakaskohtaisesti. Sopimus voi olla joko sopimus säännöllisesti tuotettavasta palvelusta tai sopimus kertapalvelusta. 

Omavalvontasuunnitelma

Assarisi on laatinut lain säätämän omavalvontasuunnitelman, joka on luettavissa tästä. 


**PALVELUISTA MYÖS KOTITALOUSVÄHENNYSOIKEUS!

Maksetusta sosiaalipalvelun tukipalveluna yksityiseltä ostetuista palveluista voi arvonlisäverottomuuden lisäksi vähentää  kotitalousvähennyksen, mikäli palvelu tuotetaan asiakkaan kodissasi.Voit tehdä verotuksessasi kotitalousvähennyksen kotonasi teetetystä kotitaloustyöstä. Kotitalousvähennysoikeus 100 euron omavastuuosuuden jälkeen  60% (2023, max. 3500€/hlö). 

 Soita numerooni  040-838 8637, niin jutellaan lisää. 

Voit myös jättää yhteystietosi tähän alle, niin otan yhteyttä mahdollisimman pian.