Olen Assarisi Marianne, ja missioni on tuottaa palvelua, joka tuntuu hyvältä sydämessä

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että haluan helpottaa elämääsi hoitamalla työläät ja aikaa vievät tehtävät puolestasi. Tai toimia tukena, turvana ja käytännön järjestelijänä surun kohdatessa tai muuten vaikeassa elämäntilanteessa. 

Hoidan ne kodin isot ja pienetkin asiat, joiden tekemiseen aikasi, voimasi tai intosi eivät riitä. Tuon apua kotiin helpottamalla taakkaasi lämpimällä otteella. Näin sinulle jää aikaa keskittyä niihin asioihin, joista todella pidät.

Olen hyvin käytännöllinen ja minulta hoituu sujuvasti mm. kaikki kodinhoitoon liittyvät tehtävät, kodin järjestelytehtävät, muuton organisoinnit ja puutarhan perustyöt, Voin myös toimia kuskina ja lähteä seuraksi ostoksille, lääkärissä käynnille tai vaikka haudalle kukkia tai kynttilöitä viemään. Olen myös melko hyvä kotikokki, joten voin tarvittaessa valmistaa myös hyvää kotiruokaa. Erikoistaitoni on myös se, että pystyn  selvittelemään ja junailemaan mitä erilaisempia asioita esim. lomamatkaasi liittyen. . 

Hoidan sovitut tehtävät aina luotettavasti, luottamuksellisesti ja laadukkaasti. Tavoitteenani on, että sinulle jää yhteistyöstämme ilahtunut ja hyvä mieli. 

Tällä hetkellä toimin pääasiassa Uudenmaan alueella.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten voin auttaa sinua.

Terveisin,

Assarisi Marianne


Miten voisin auttaa juuri sinua? 

Soita 040-838 8637 tai jätä tähän alle yhteystietosi, niin otan yhteyttä mahdollisimman pian.