Lapsiperheen arkea helpottamaan 

Palvelulahja tuoreelle vauvaperheelle tai ruuhkavuosia elävälle kiireiselle perheelle
Palvelulahja tuoreelle vauvaperheelle tai ruuhkavuosia elävälle kiireiselle perheelle

Etsitkö täydellistä lahjaa tuoreille vanhemmille tai baby showeriin? Haluatko helpottaa ruuhkavuosia elävän perheen arkea?  Assarisi-kotiapupaketti, Nanny, on lahjaidea, josta on paljon iloa ja apua uudessa elämäntilanteessa tai ruuhkavuosien myllerryksessä. 

Vauvan saaminen on suunnaton ilo, joka mullistaa elämän täysin. Vauvan tulon myötä edessä on aivan uusi elämäntilanne, jossa on paljon uutta opittavaa, tutustumista ja rutiinien muuttamista.  

Ruuhkavuodet taas saattavat viedä välillä kaikki voimat. Silloin apukäsi tuo pienen luksuksen arkeen - ei kaikkea tarvitsekaan tehdä itse, vaan voi hetken tehdä sitä mistä saa taas virtaa. 

Olen itse kasvattanut kaksi nyt jo aikuista lasta, joten tuon kypsän kokemuksen kautta rauhallisen ja pehmeän tuen ja henkilökohtaisen avun ainutkertaisen elämänvaiheen alkuun.

Assarisi-palvelun avulla tuore perhe saa henkilökohtaisen avustajan ja päättää itse mistä avusta on juuri heille eniten apua ja hyötyä. Avun voit käyttää esim. lastenhoitoapuun, kodinhoitoapuun, asioimisapuun tai uuteen tilanteeseen opastamiseen. 

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%